Carte Tipărită
Publică în SIBIU!

” Capitala Culturală Europeană”
Cum public?
Recenzii
Evaluări academice

Fiecare manuscris beneficiază de
o recenzie profesionistă.
Informații
Previous
Next
Carte Tipărită
Publică în cel mai scurt timp!

Manuscrisul este singura ta grijă,
de restul ne ocupăm noi
Cum public?
Carte eBook
Nou! Publică în format eBook!

Printr-un singur click, cartea ta ajunge
în format PDF securizat la cititorii tăi.
Informații
Sit Cultural
Concept Graphic Design

Mihai Aurelian Iosif
contact@editurahermann.com
imihaiaurelian@yahoo.ro
+40 723 576 900
Contact

Librărie

Articole

Selecția manuscrisului

Specificul editurii ”Hermann”

Conceptul editorial ”Hermann” Lansată la Sibiu, în Capitala Culturală Europeană, editura ”Hermann” sprijină scriitorii în realizarea unui debut valoros, urmărind

Citește mai mult >
Brand editorial sibian

Editura ”Hermann”

Sibiu Aflată în ”Capitala Culturală Europeană” editura ”Hermann” își continuă an de an evoluția, căutând să publice scriitori debutanți și

Citește mai mult >
Editura HERMANN

Depune manuscrisul astăzi

Metropola sibiană – Capitală Culturală Europeană – este un sit original, unic, cu o istorie multiculturală, în care publicarea de carte în format tipărit  și-a găsit cel mai propice mediu, scriitorii având o șansă în plus, publicând la o editură ce trăiește atmosfera specială a vechiului burg Transilvănean. Vă invităm să parcurgeți cu răbdare articolele publicate în acest site – îmbogâțindu-vă astfel experineța cu o serie de concepte publicistice noi, utile atât scriitorilor, cât și cititorilor îndrăgostiți de carte, avizi de cultură și știință – ce trăiesc într-un real sistem de valori, impreturbabil, solid șif ără fisuri în fața invaziei comercialului – ce alcătuiește astăzi un paltou defriașt și comod exprimărilor relaitve.

Așteptăm scriitori consacrați, precum și scriitori debutanți – aflați la primul lor exercițiu publicistic. Genurile literare acceptate în redacția editurii  sunt cele decise de scriitori, în acest sens, noi, editura, devenind promotorii unor curente culturale deschise oricăror posibilități creative, originale și utile!

În plus, invităm la editură și scriitori din domenii de cercetare diferite, care doresc să-și expună lucrările sub forma unor cărți destinate publicului interesat de știință în general. Studenții trebuie să aibă la dispoziție scrierile profesorilor, cadrelor didactice,  în formulări specifice, necesare mediului general academic.

INTRĂ ÎN DIALOG CU NOI!

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.