Cartea tipărită este realizată integral într-un design conceput în cadrul editurii. Editura noastră vine către toţi autori din ţară sau diaspora, oferindu-le condiţii de publicare specifice Uniunii Europene.

      Sibiul reprezintă astăzi un loc de geneză culturală, publicarea de carte fiind astfel o preocupare specială, aparte în acestă regiune centrală a ţării noastre. O editură independentă oferă autorilor un prilej de lansare, iar cititorilor garanţia calităţii în segmentul librărie. Micile edituri au capacitatea de a pune în ecuaţia publicării autori de valoare, care trăiesc în aceleaşi comunităţi culturale în care există şi marile edituri. Prestigiul nu se măsoară în diverse mărimi.

     A publica este în sine un act de cultură extrem de important. Din acest punct de vedere recenzia în sine urmăreşte aceleaşi mecanisme la orice editură care se respectă. Concluzia vine de la sine: în actul publicării de carte, editorul şi autorul se întâlnesc şi realizează un gest cultural incontestabil, oferind astfel cititorilor rezultatul asocierii lor.   

     Editura sibiană asigură o stare specială între autor şi cititorii săi. Farmecul asocierii există prin autenticitate. Astfel spaţiul cultural al cărţii iese din regula comercială şi devine el însuşi un motor al unei evoluţii fireşti, determinată de forţa manuscrisului şi nevoia publicului de carte reală, veridică, originală.   

     De la centru la periferie şi invers, circulă în elementele sale speciale acel curent unic ce leagă într-un tot autorii, editorul librar şi cititorii. Vă invităm să cunoaşteţi editura sibiană, să apelaţi la cărţile existente în librăria online dacă sunteţi cititori pasionaţi de carte în general. Dacă aveţi un manuscris, vă invităm să încercaţi un dialog cu editura din Sibiu, oferindu-vă astfel o posibilitate de a parcurge o experienţă modernă, dinamică, serioasă şi plină de rezultate.