Termeni și condiții1). Dacă utilizați acest site considerăm că voi sunteți de acord cu termenii şi condițiile pe care le expunem mai jos.

2). Site-ul www.editurahermann.com  este administrat de societatea Hermann Vet SRL, cu sediul în Cisnădie, Str. Sibiului, nr. 111, 555300, Cartierul Arhitecților, Sibiu –  România, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J32/412/2000, CUI 9538764.

3). Conţinutul site-ului este proprietatea Editurii Hermann. Copierea şi utilizarea conținutului fără a obține în prealabil acordul Editurii Hermann sunt în afara legii şi interzise.

4). Denumirea „Editura Hermann “ şi logo-urile asociate lor pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

5). Conţinutul site-ului  este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala

6). Toate informațiile pe care voi le transmiteți şi mai ales cele de natură personală vor fi considerate confidențiale. Cu toate acestea știm că internetul nu poate să fie 100% sigur. Din aceste motive, noi nu putem să fim răspunzători pentru daune apărute prin promovarea neintenționată sau voită, cu rea intenție a unor informații personale prin mijloacele specifice internetului.

7). În calitatea voastră de utilizatori ai site-ului nostru, vă angajați să nu aduceți daune paginii şi nici altor persoane fizice sau juridice.

8). Datele pe care le introduceți trebuie să fie actuale şi corecte.

9). Serviciile pe care le oferim prin site, noi, precum şi partenerii noștri, încercăm să fie impecabile. Funcționarea site-ului poate să întâlnească întreruperi, erori sau riscuri – viruși, chestiuni de securitate a informațiilor. În aceste condiții noi nu putem fi răspunzători pentru efectele negative rezultate din aceste situaţii. Mai mult de atât, uneori informațiile din site pot fi actualizate cu o anume întârziere. Vă propunem ca pentru astfel de situaţii să acceptaţi faptul că nu există o rea intenție, ci doar un hazard negativ, pentru care suntem activ pregătiți să găsim soluții constructive, mereu. Răspunderea noastră are astfel limite etice incontestabile. În concluzie, editura Hermann nu poate fi trasă la răspundere în mod direct sau indirect, pentru pagube rezultând din folosirea acestui site.

10). Când folosiți acest site, voi trebuie să respectați anumite reguli, după cum urmează: a). – legislația națională şi europeană; b). – să nu copiați, afișați, reproduceți, vindeți, distribuiți informații din site; c). – să nu acționați în tipar cracking, hacking; d). – să aveți un limbaj civilizat; e). – să vă limitați intervenția de opinie la subiectul site-ului; f). – să realizați dialoguri civilizate cu reprezentanții site-ului, care vă susțin în rezolvarea doleanțelor voastre în raport cu activitatea noastră.

11). Trimestrial Editura Hermann  are dreptul de a modifica acest conținut cu referire la termenii şi condițiile utilizării acestui site. În aceste auspicii efectul modificărilor/completărilor este instantaneu şi voi trebuie să le cunoașteți şi acceptaţi atunci când utilizați acest site.

12). Termenii şi condițiile de utilizare se supun legislației române în vigoare.

13). Voi, ca vizitatori puteți să accesați site-ul în mod nelimitat, fără să vă lăsați datele personale, respectând termenii şi condițiile aici prezentate.

14). În acest site există mai multe activități: librărie on line, blog, prezentare de autori, prezentare de servicii, informări pentru autorii debutanți, într-un cuvânt activități de editare şi librărie. Voi aveți întreaga libertate să parcurgeți paginile site-ului, respectând termenii precizați în această secțiune.

15).  Voi, în calitate de utilizatori ai acestui site, sunteți de acord că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. Informațiile incluse în site vă sunt puse la dispoziție cu buna credință, din surse de încredere. În cazul in care vreunul dintre articolele publicate  intră sub incidenta legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați pentru a putea să luam măsurile necesare.

16).  Puteți să comunicați prin intermediul site-ului, ne puteți transmite sugestii, puteți pune întrebări, folosind desigur un limbaj civilizat. Nu luăm în considerare abordări obscene, provocatoare, rasiste, nu acceptăm atitudini defăimătoare, amenințătoare. Dacă vor exista astfel de atitudini, trebuie să cunoașteți faptul că ele intră în incidența legii penale din ţara noastră.

17). Cei care utilizează acest site, ne garantează faptul că au toate drepturile asupra conținutului postat sau transmis în site. În acest context, Editura Hermann  poate retrage orice comunicări pe care le consideră neadecvate principiilor pe care le-am expus în paragrafele de mai sus.

18). Ținând cont de punctul de mai sus, trebuie să cunoașteți faptul că utilizarea site-ului nostru este în totalitate condiționată de respectarea termenilor şi condițiilor. Vizitarea site-ului presupune că voi sunteți de acord cu toate aspectele redate în materialul deja parcurs.

19) DREPTUL DE RETRAGERE

19.1. Potrivit art. 9 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Clientul/Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris compania. că doreste sa se retraga din contract, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care acesta sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client/Cumparator, a intrat în posesia fizică a produsului.

19.2. Dacă alege sa se retraga, editura HERMANN va rambursa orice sumă pe care a primit-o de la Client/Cumparator, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că acesta a ales altă modalitate de livrare decât cea de livrare standard oferita, si nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informaţ cu privire la decizia de retragere. editura HERMANN va efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care Clientul/Cumparatorul si-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

19.3. Editrua HERMANN  isi rezerva dreptul de a amâna rambursarea până la data la care primeste înapoi produsul sau până la momentul la care I s-a comunicat dovada că produsul a fost trimis inapoi, fiind valabilă data cea mai apropiată.

19.4. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.

19.5. Clientul/Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produsului.

19.6. Produsul trebuie expediat în termen de maxim 14 zile de la data la care a fost comunicata decizia de retragere. Termenul este respectat dacă produsul este trimis înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

19.7. Procedura de returnare a produselor:

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul/Cumparatorul trebuie să informeze cu privire la decizia de a se retrage din respectivul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, ca de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail la adresa: contact@editurahermann.com

Dacă este folosita această opţiune, Clientului/Cumparatorului i se va transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Clientul/Cumparatorul va suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, costul de transport urmand a va fi comunicat de catre www.editurahermann.com.

Operatorii www.editurahermann.com. vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

19.9 BUNURI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
19.9.1. furnizarea de Bunuri al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
19.9.2. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
19.9.3. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
19.9.4. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
19.9.5. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *